Nieuwe opzet Combi-Randmeren

De terugloop in deelname aan de Combi-Randmeren heeft de deelnemende verenigingen voor een opgave gesteld. Er is behoefte aan vernieuwing. Afgelopen winter hebben we veel bij elkaar gezeten en gekozen voor een totaal nieuwe aanpak.

We brengen de Combi weekenden terug van 2 naar 1 dag. Tijdens de wedstrijddagen hebben we meer aandacht voor het coachen en trainen van de deelnemers voor (en bij beginners ook tijdens) de wedstrijden. We starten de dagen met een training ingedeeld op niveau. Je kan dan de baan verkennen, je trim optimaliseren en met zeilers van gelijk niveau van andere verenigingen trainen.

Na de training starten we met de wedstrijden. Het doel is om veel relatief korte wedstrijden te zeilen. Bij de beginners laagdrempelig en bij de gevorderden op goed niveau.

De wedstrijden worden door de gast vereniging georganiseerd maar de uitvoering en verdeling  van taken gaat meer vanuit de Combi organisatie.

Voor beginnende zeilers (broertjes, zusjes, familie, klasgenoten) zorgen we dat er een leuk programma op en rond het water is.

De Combi-Randmeren evenementen worden dus een groot zeilfeest voor elke (nieuwe) zeiler!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *